⚡ Využijte dodatečné slevy na vybrané značky a ušetřete ⚡

Step Out And Explore testují: outdoor bunda Nakron L

autor-6

Step Out And Explore

Z nabídky Husky jsem tentokrát sáhla po bundě Nakron, jelikož jsem hledala univerzální hardshell variantu, která poslouží v různých ročních obdobích, podle toho, jaké vrstvení pod ni zvolím.

Sbalitelná do malého objemu

Naše cesta po Amerikách na kole mě naučila minimalismu a tak se vždy snažím najít oblečení, které bude variabilní a využiji ho při různých aktivitách. Nakron je sbalitelná do malého objemu, což se hodí při turistice nebo na kolo.

Díky ventilačním zipům v podpaží a dobré prodyšnosti (18000g/m2/24 hod.) se ani při náročnější sportovní aktivitě nezapotím, a proto ji ráda nosím s sebou na cyklovýlety jako poslední záchranu, když přijde přítrž mračen.

OM-blog-Nakron

Snese opravdu kvanta vody najednou

Vodní sloupec 20000mm, podlepené švy a voděodolné zipy se spolehlivě starají o nepromokavost, DWR úprava zajistí, že po bundě kapky vody stékají.

V našem testu s krhlou (jelikož jsme při natáčení recenze měli nádherné počasí, museli jsme být kreativní) uvidíte, že snese skutečně kvanta vody najednou a já jsem zůstala suchá.

OM-blog-Nakron-1

Materiál bundy Nakron je na omak odolný a pevný, snese i prodírání se křovím nebo odírání o skály. Hlavní kapsy jsou opravdu velké, vejde se do nich snack na túru i menší zrcadlovka.

Zadní díl je prodloužen, což se mi jako cyklistce určitě hodí a spodní okraj se přizpůsobí stahováním, takže ani ve větru v ní není zima.

OM-blog-Nakron-2

Dobrá investice

Pro mě osobně hlavní přednost spočívá ve variabilitě. Je to celoroční záležitost a dobrá investice, jelikož pod ni snadno schováte i zimní bundu a Nakron zajistí odolnost vůči větru a dešti.

Testovali - Step Out And Explore
IG - https://www.instagram.com/stepoutandexplore/

husky-Nakron-1
Husky Dámská outdoor bunda Nakron L lt. grey

 

husky-Nakron husky-Nakron-2 husky-Nakron-2 (1)